عناوین این صفحه
کد خبر: ۲۴۶۵۸

موس شکلات با آلو

 مواد لازم:
 ۳۵۰گرم شکلات تیره (۷۰درصد) 
۱۰۰ میلی‌لیتر بستنی/ ۱۵۰ میلی‌لیتر آب‌میوه گلابی 
۱ عدد تخم‌مرغ/ ۱۰۰ میلی‌لیتر آب‌پرتقال تازه شیرین‌شده 
۵۰ گرم شکر طلایی/ آلو بخارا به مقدار لازم/ ۵۰۰ گرم آلو‌خشک 
روش پخت: 
از شب قبل آلوها را در آب خیس می کنیم. روز بعد شکلات را با حرارت غیرمستقیم (بن‌ماری) ذوب می‌کنیم و سپس می‌گذاریم کمی خنک شود. قبل از سرد‌شدن و زمانی که هنوز شکلات مایع است، آن را با بستنی مخلوط می‌کنیم. 
سفیده تخم‌مرغ و شکر طلایی را با همزن برقی می‌زنیم تا کف کند. زرده و مخلوط شکلات را با همزن می زنیم و سپس، به‌آرامی به مخلوط سفیده و شکر اضافه می‌کنیم. 
در ظرفی که برای پذیرایی است، آلوها را می‌ریزیم و سپس، مواد را روی آن اضافه می‌کنیم و حدود دو الی سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. با شکلات تراشیده‌شده و آلو بخارا آن را تزئین می‌کنیم.
«نوش جان» 

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
۱۳۹۵/۴/۹ -  شماره 5324
جستجو
جستجو
بالای صفحه