مواد لازم:
۳۵۰گرم شکلات تیره (۷۰درصد)
۱۰۰ میلیلیتر بستنی/ ۱۵۰ میلیلیتر آبمیوه گلابی
۱ عدد تخممرغ/ ۱۰۰ میلیلیتر آبپرتقال تازه شیرینشده
۵۰ گرم شکر طلایی/ آلو بخارا به مقدار لازم/ ۵۰۰ گرم آلوخشک
روش پخت:
از شب قبل آلوها را در آب خیس می کنیم. روز بعد شکلات را با حرارت غیرمستقیم (بنماری) ذوب میکنیم و سپس میگذاریم کمی خنک شود. قبل از سردشدن و زمانی که هنوز شکلات مایع است، آن را با بستنی مخلوط میکنیم.
سفیده تخممرغ و شکر طلایی را با همزن برقی میزنیم تا کف کند. زرده و مخلوط شکلات را با همزن می زنیم و سپس، بهآرامی به مخلوط سفیده و شکر اضافه میکنیم.
در ظرفی که برای پذیرایی است، آلوها را میریزیم و سپس، مواد را روی آن اضافه میکنیم و حدود دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدهیم. با شکلات تراشیدهشده و آلو بخارا آن را تزئین میکنیم.
«نوش جان»