عناوین این صفحه
کد خبر: ۲۴۶۶۱

بند انگشتی

 رولت ژامبون
نان باگت فرانسوی رو برش می‌زنیم و دو سر اون رو هم برش می‌زنیم.توی نان را خالی کرده و تا جایی که می‌شه خمیر توشو خالی می‌کنیم.
یه مقدار سس مایونز و سس قرمز و پنیر خامه‌ای کمی جعفری و نمک و فلفل(میزان هرکدوم به دلخواه و طبق ذائقتونه) باهم مخلوط می‌کنیم و روی نان می‌مالیم.
یک ردیف پنیر ورقه‌ای گودا رو روی نان قرار می‌دیدم. می‌تونید روی نان رو هم کامل با پنیر بپوشونید؛ بعد ژامبون‌ها را کامل روی نان می‌ذاریم (بهتره از لیونر یا پپرونی استفاده بشه) و یک ردیف خیارشور روی اون می‌چنیم. نان‌ها را به‌صورت رول می‌پیچونیم و با خلال نگهش میداریم و در ظرف دربسته حدود یک ساعت توی یخچال می‌ذاریم. موقع سرو برش می‌زنیم و می‌تونید با خلال و گوجه و خیارشور اونو تزئین کنید. مزش عالی میشه و هرچی تندتر باشه، خوشمزه‌تره!

دلمه قارچ
این نوع پیش‌غذا بسیار خوشمزه و مقویه و شما می‌تونید دلمه قارچ رو به عنوان غذای اصلی برای شام هم میل کنید. توجه داشته باشید که می‌تونید قارچ رو با هر نوع مواد دلخواه پر کنید. طرز تهیه دلمه قارچ مثل طرز تهیه قارچ شکم پره.
برای طرز تهیه دلمه قارچ، اول توی قارچ ها را به خوبی خالی کنید؛ بعد با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارید، توی قارچ ها رو پر کنید.
می تونید از موادی که توی ماکارونی استفاده می کنید، برای دلمه قارچ هم استفاده کنید؛ ولی توجه داشته باشید که این مواد باید برای طرز تهیه دلمه قارچ، خشک‌تر باشن. بعد از اینکه توی قارچ ها رو پر کردید، اون ها رو توی قالب فر قرار بدید و روی هر کدوم از دلمه های قارچ، یه برش پنیر پیتزا قرار بدید. روی برش های پنیر پیتزا می‌تونید فلفل دلمه ای و … بگذارید. بعد، قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه توی فر بگذارید.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
۱۳۹۵/۴/۹ -  شماره 5324
جستجو
جستجو
بالای صفحه