عناوین این صفحه
کد خبر: ۲۴۷۰۶

آشپزی


مواد لازم: برای ۶ نفر
قارچ تازه و 
خردشده    ۵۰۰ گرم
پیاز کوچک خردشده    ۱ عدد
نمک    ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون    ۲ قاشق چای‌خوری
کدو کنسرو شده     ۱ قوطی
خامه     ۲/۱ فنجان
نعنا خشک‌شده     ۱ برگ
فلفل کوبیده     ۱ قاشق چای‌خوری
پاستای خام     ۹ عدد
پنیر کم‌چرب ریکوتا (ایتالیایی)     ۱ فنجان
پنیر مازارلای ایتالیایی    ۱ فنجان
پنیر پارمیسان (ایتالیایی)     ۴/۳ فنجان

طرز تهیه:
در یک قابلمه کوچک قارچ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذارید تا سرخ شود؛ حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، کدو، خامه، ‌فلفل، برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.
۲/۱ فنجان سس کدو را ته ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچتان را اضافه کنید؛ سپس ۲/۱ فنجان از پنیر ریکوتا، ‌۲/۱ فنجان پنیر مازارلا و ۴/۱ فنجان پنیر پارمیسان را اضافه کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوطتان بریزید. آن‌قدر این کار را ادامه دهید تا ظرفتان پر شود. ظرف را با یک ورق آلومینیوم پوشانده و در درجه حرارت ۳۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. پس از ۴۵دقیقه ظرف را بیرون آورده، پنیر پارمیسان را روی آن رنده کرده و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. حالا ظرف را بیرون آورده و قبل از بریدن بگذارید ده دقیقه‌ای بماند تا سرد شده تا بتوانید به راحتی آن را برش دهید.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
۱۳۹۵/۴/۹ -  شماره 5324
جستجو
جستجو
بالای صفحه