عناوین این صفحه
کد خبر: ۳۰۲۲۰

مرصع پلو

در توصیف انار

خوردن انار به غیر از ارزش غذایی بسیار، جنبه های دارویی و اثرات درمانی قابل توجهی دارد. خوردن انار از دیدگاه قرآن و ائمه بسیار توصیه شده است. انار برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها، از جمله تصلب شرائین، سرطان و همچنین کمک به طول عمر و کندکردن واکنش‌ پیری سلول‌ها تأثیر فراوانی دارد. طبق نظر محققان طب قرآنی، انار به عنوان یک میوه بهشتی از این جهت در فصل پاییز به بار می نشیند 
که فصل پاییز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و دانه های انار برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی بسیار مفید بوده و موجب شادابی می شوند.
 
موادلازم برای ۶ الی ۸ نفر:
 برنج                          ۱ کیلو
مرغ متوسط              ۱ عدد
کشمش پلویی           ۱۰۰ گرم
زرشک                      ۱۰۰ گرم
شکر                  ۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام                 ۱۰۰ گرم
خلال پسته               ۱۰۰ گرم
زعفران                  ۲ قاشق غذاخوری
گلاب                         ۲ استکان
خلال پرتقال           ۵۰ گرم
 
 طرز تهیه:

برنج را خیس کنید. گوشت راقیمه کنید و بپزید. اگر گوشت چرخ کرده است، به صورت کوفته ریزه درآورید و سرخ کنید. هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد. وقتی هویج پخته شد، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سرخ شود. شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید. تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید. برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
۱۳۹۵/۶/۱۸ -  شماره 5382
جستجو
جستجو
بالای صفحه