عناوین این صفحه
کد خبر: ۳۰۲۲۱

مزاج بلغمی

بدن علیه خودش انقلاب می کند و رماتیسم مفصلی می آورد؛ مثل کشک و آب یا سفیده تخم مرغ است و مربوط به سیستم لنفاوی یا سیستم ایمنی است. از جنس آب و سرد و تر است و در کسانی فعال می شود که سردی زیاد می‌خورند (ماست ترشی).  
ویژگی افراد بلغمی‌مزاج:
زیر چشم پف کرده، مزه دهانشان ترش می شود
پوست شل و ول و سفید و آبکی می شود، پوست مقطعی سفید می شود (برص) و موها زود سفید می شود، لک قهوه ای در سفیدی چشم و سردی دست وپا و پا درد و زانو درد دارد، لرزش دست و پا (پارکینسون)، دیر هضم شدن غذا، درد معده، تنگی نفس موقع خوردن غذا، قلنج می کنند و دوست دارند ماساژ بگیرند و درد کمر و بین شانه ها و گرفتگی ماهیچه پشت گردن، کسل و خواب آلود، جاری شدن آب از دهان در خواب، دچار تپش قلب وقتی از خواب بیدار می شود، رقیق بودن آب بینی، ترشح بینی، سرفه زیاد، فراموشی، دفع ادرار زیاد همراه با فشار ضعف مثانه.
علت:
لبنیات و ترشی و سرکه بلغم را زیاد می کند.
غذای مضر برای بلغمی مزاج‌ها:
لبنیات، ترشی لیته، شور، سیب زمینی، عدس، قارچ، گوشت گاو و گوساله، گوشت سفید(برای رماتیسمی ها بد بوده و درد را زیاد می کند)، چای، قهوه، نسکافه، میوه ترش و کال، نارنگی، کیوی، گرمک (سرد است)، خیار پوست کنده، لیمو شیرین، سوپ جو با زنجبیل.
درمان:
مصرف گوشت شتر - گوسفند - کبوتر - سار - گنجشک، مصرف ادویه جات هل - دارچین - زنجبیل - زیره - زعفران - زنیا - سرنجان - خولنجان - سیر- موسیر - خردل، مصرف سبزیجات کرفس - نعناع - ریحان - جعفری - ترخون - مرزه - کلم - مارچوبه - هویج - کدوحلوایی - لیموترش - گندم - نخود - گردو هندی - قدومه شیرازی.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
۱۳۹۵/۶/۱۸ -  شماره 5382
جستجو
جستجو
بالای صفحه