عناوین این صفحه
کد خبر: ۳۰۲۲۳

بند انگشتی

مواد لازم:
نان یوفکا یک بسته /گوجه خرد شده دو عدد / پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
فلفل سبز خرد شده دو عدد/ سیب زمینی رنده شده یک عدد
زرشک به مقدار دلخواه / نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم

گوجه و فلفل سبز را خرد کرده، سیب زمینی رنده شده را به آن اضافه می کنیم و در ماهیتابه ای که از قبل چرب شده کمی تفت می دهیم. زرشک، نمک و فلفل را هم در آخر به آن اضافه می کنیم. مواد را روی نان یوفکا پهن می کنیم و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم. 
نان ها را به صورت رول می پیچیم و برای مدت ۲۵ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد 
یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم.

 

 مواد لازم:
 سویا ۳۰۰ گرم 
جعفری و ریحان خرد‌شده ۲۰۰ گرم
 نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه: 
برگ‌های کلم را به مدت یک دقیقه در ظرف آب جوش قرار می‌دهیم تا کمی نرم و انعطاف‌پذیر شوند. 
سویا را از قبل خیس می کنیم و بعد از آبکشی، در روغن سرخ می کنیم. جعفری و ریحان را به آن اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه می‌کنیم.
مواد را در کاهوی تازه و برگ های کلم می پیچیم. با انواع سس می توان این غذا را میل کرد.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
۱۳۹۵/۶/۱۸ -  شماره 5382
جستجو
جستجو
بالای صفحه