مواد لازم:
نان یوفکا یک بسته /گوجه خرد شده دو عدد / پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
فلفل سبز خرد شده دو عدد/ سیب زمینی رنده شده یک عدد
زرشک به مقدار دلخواه / نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
گوجه و فلفل سبز را خرد کرده، سیب زمینی رنده شده را به آن اضافه می کنیم و در ماهیتابه ای که از قبل چرب شده کمی تفت می دهیم. زرشک، نمک و فلفل را هم در آخر به آن اضافه می کنیم. مواد را روی نان یوفکا پهن می کنیم و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم.
نان ها را به صورت رول می پیچیم و برای مدت ۲۵ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد
یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم.
مواد لازم:
سویا ۳۰۰ گرم
جعفری و ریحان خردشده ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه:
برگهای کلم را به مدت یک دقیقه در ظرف آب جوش قرار میدهیم تا کمی نرم و انعطافپذیر شوند.
سویا را از قبل خیس می کنیم و بعد از آبکشی، در روغن سرخ می کنیم. جعفری و ریحان را به آن اضافه میکنیم و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم.
مواد را در کاهوی تازه و برگ های کلم می پیچیم. با انواع سس می توان این غذا را میل کرد.