کوفته همدانی
کوفته همدانی یکی از غذاهای محلی استان همدان است.
مواد لازم:
گوشت گوسفند: یک کیلو
لپه: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱عدد بزرگ برای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته
نخود: نیم کیلو
تخم مرغ: یک عدد
برنج: نصف پیمانه
نمک، فلفل، زرد چوبه و آرده نخودچی: دو قاشق غذاخوری
مواد میانی: تخم مرغ پخته، آلو، گردو، پیاز تفت داده و کوفته ریز از همین مواد.
طرز تهیه: گوشت را با پیاز مخلوط می کنیم؛ سپس نخود، لپه و برنج را نیز پخته با یکدیگر مخلوط میکنیم. همه مواد را با یکدیگر خوب ورز داده، از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته، وسط آن مواد میانی را گذاشته و میبندیم؛ سپس آن را در دست گرد کرده، در قابلمه آب جوش همراه با کمی نمک، فلفل، زرد چوبه، رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) میگذاریم، تا خوب پخته شود. حرارت باید کم باشد.