عناوین این صفحه
کد خبر: ۳۱۰۷۳

کندر، دود سلامتی

 یک کارشناس طب سنتی گفت: دود کردن کُندر گرم‌کنندۀ مغز، تقویت حافظه و ضد آلزایمر، نشاط‌ آور، ضدعفونی کنندۀ محیط و پاک‌سازی هوا می‌شود.
سید جواد علوی درباره برخی اعمال درمانی اظهار داشت: بُخور و دود کردن کُندر و اسپند و به کار بردن عطرهای طبیعی همه از روش‌های درمانی هستند که در طب سنتی و اسلامی کاربرد زیادی دارد.
به‌گفته وی، بُخور گیاهانی مانند بابونه، اسطوخدوس، نعنا، آویشن، گل محمدی و گل‌ها و گیاهان معطر هر کدام به‌تناسب در پاک‌سازی و شفافیت پوست، ایجاد آرامش و نشاط، رفع سرماخوردگی، سینوزیت و… توصیه می‌شود.
این کارشناس طب سنتی افزود: دود کردن کُندر و اسپند گرم کنندۀ مغز، تقویت حافظه و ضدآلزایمر، نشاط‌آور، ضدعفونی کنندۀ محیط و پاک‌سازی هوا است؛ همچنین دود کردن صبحگاهی کُندر در منزل، سنت حضرت رضا (علیه السلام) بوده است.
علوی بیان کرد: لباس‌های تهیه شده از مواد نفتی و شیمیایی به‌خصوص لباس زیر، باعث حساسیت پوستی و ایجاد الکتریسیته مضر در بدن می‌شود و زمینه‌ساز بیماری‌های متعدد پوستی و عفونی می‌شود.
وی ادامه داد: لباس‌های نخی لطیف و آرامش‌بخش است و از ایجاد عفونت به‌خصوص در بانوان پیشگیری می‌کند. توجه به لباس‌های طبیعی ایرانی حمایت از تولید ملی است.
این کارشناس طب سنتی یادآور شد: پودر دندان‌شوی ترکیبی از کف دریا، نمک دریا و برخی گیاهان دیگر که خواص آن عبارتند از سفید کنندۀ دندان، جرم‌گیر دندان، پیشگیری از عفونت‌های لثه، پیشگیری از خونریزی‌های لثه و از بین برندۀ بوی بد دهان ناشی از بیماری‌های حفره دهان است؛ همچنین برای شست‌وشو و بهداشت دهان و دندان و تقویت لثه می‌توان از سرکه یا از ترکیب نمک و عسل با نسبت یک به پنج استفاده کرد.
علوی خاطرنشان کرد: عطرهای طبیعی مانند گلاب، عصارۀ طبیعی گل‌هایی نظیر عطر بهارنارنج، اسطوخدوس، بالنگ، رزماری و… که هر کدام برای بیماری‌های خاص کاربرد دارند، بهره گرفت؛ زیرا عطر و ادکلن صنعتی به‌دلیل دارا بودن الکل و مواد محرک شیمیایی روی سیستم عصبی تأثیر ناگواری می‌گذارند.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
۱۳۹۵/۶/۳۱ -  شماره 5391
جستجو
جستجو
بالای صفحه