عناوین این صفحه
کد خبر: ۳۱۰۷۶

اما و اگرهای دوش‌گرفتن با آب سرد


یک متخصص فیزیولوژی گفت: دوش آب سرد، به خصوص در فصول گرم سال، حرارت را در قسمت مرکزی بدن متمرکز و قسمت های سطحی بدن را خنک می کند و می تواند باعث افزایش نشاط و تقویت قوای جسمی شود؛ با این حال، دوش گرفتن با آب سرد برای همگان مفید نیست و حتی ممکن است ضرر هم داشته باشد.
دکتر سید مهدی میرغضنفری، با اشاره به اینکه استحمام با آب سرد شرایطی دارد و فقط تعدادی از افراد می توانند از آن سود ببرند، افزود: گرم مزاجان بیشترین نفع را از آن می‌برند و کودکان، افراد لاغر و مسن فقط می توانند در میانه روز تابستان با آب سرد استحمام کنند. همچنین افرادی که به شدت باید از استحمام با آب سرد بپرهیزند، مبتلایان به زکام و دچار آبریزش بینی و ته حلق هستند. کسانی هم که مشکل هضم دارند نباید بلافاصله بعد از غذا دوش آب سرد بگیرند.
این پزشک در خصوص توقف زیاد در حمام، تصریح کرد: استحمام به مدت طولانی، به جهت آنکه به میزان زیادی تحلیل برنده قوای بدنی است، به خصوص برای افرادی که ضعیف و لاغرند و دستگاه هاضمه خوبی ندارند و یا از مشکلات اعصاب و روان رنج می برند، مضر است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی، ملاک توقف در حمام را برای مزاج ها و جثه های مختلف، متفاوت دانست و گفت: افراد معتدل المزاج 
نیم ساعت، افراد لاغر کمتر از نیم ساعت و افراد چاق که قصد لاغر شدن دارند تا یک ساعت مجاز به استحمام هستند؛ ولی بیش از یک ساعت برای هیچ گروهی توصیه نمی شود.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
۱۳۹۵/۶/۳۱ -  شماره 5391
جستجو
جستجو
بالای صفحه