عناوین این صفحه
کد خبر: ۳۵۵۵۷

برنج کدو حلوایی

برنج کدوحلوایی یکی از غذاهای محلی استان مازندران است.
مواد لازم: کدوحلوایی پوست کنده خرد شده: ۲ عدد -   سیر چرخ کرده و سرخ شده: ۱ بوته
برنج آبکشی: ۲ پیمانه  -  نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم -  روغن: به میزان لازم
مواد لازم برای مواد گوشتی:
پیاز خرد شده و سرخ شده: ۲ عدد -  گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کدو را پوست کنده و خرد می‌کنیم و درظرفی دیگر پیاز خرده شده را سرخ می‌کنیم، همچنین سیر را نیز به مانند پیاز سرخ می‌کنیم. آنگاه برنج را نیز آبکشی کرده و مواد را با هم‌مخلوط می‌کنیم. طرز تهیه مواد گوشتی: پیاز را سرخ می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه ‌و گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا مقداری سرخ شود. در مرحله بعد مواد آماده شده را به مواد مخلوط شده اضافه ‌می‌کنیم و بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم‌بکشد.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
۱۳۹۵/۸/۱۹ -  شماره 5430
جستجو
جستجو
بالای صفحه